Pikavippi - hae kohtuuhintaiset pikavipit netistä

PikavippiPikavippiPikavippi
MonettiVivusOstosraha
HerttavippiSatavippiSuomilimiitti
Halens YksityislainaEuroloanCredit24
LainaamoBlue FinanceLHV-laina
YleislainaRahalaitosAasa-laina
EverydayJoustolainaNopsalaina
Onnen.fiOrkiaSiljalaina
FinnlainaOttorahaOmaLaina.fiPikavippi Pikavippi otetaan monesti siinä tapauksessa, kun mammonaa ei ole likimain ollenkaan, eikä käteistä myönnetä muista lähteistä. Pikavippi niin ikään halutaan ottaa pikaisesti pankkitilille. Pikavippejä nostavat yleensä alle kolmekymppiset ja varattomat henkilöt. Lainan saaminen vaatii tietyn iän vähintään, pysyvän oleskelemisen täällä ja muun sopivuuden lainaan. Ennen pikavipin hakemista olisi järkevää tutkia, että lainan on kykenevä lyhentämään takaisin seuraavina viikkoina, jos tällä tavoin lainanantaja vaatii.

Pienlainoille on olemassa toisaalta runsaasti muita muunnelmia. Näitä ovat vaikkapa vertaisrahoitus, jossa tapauksessa luottoa ei anna rahoitusyritys, vaan internetin avulla löydettävä ihminen.

Pikavippiratkaisuja ja kaikenlaisia kulutusluottoja on järkevää vertailla ainakin koroltaan. Ennen pikaluoton hankkimista on järkevää lukea myös lainaehdot, jos kohta pikalaina heti aluksi tuntuisikin asialliselta ja asianmukaiselta.

Tänä päivänä pikaluottoja otetaan lukumääräisesti vähemmässä määrin kuin aikaisemmin, mutta summat ovat sitä vastoin usein huomattavasti isompia. Lakiuudistuksen myötä valittavana ei ole erityisen suurta määrää nykyisin mm. suurin piirtein sadan euron pikavippejä. Aiemmin keskimääräinen nopea laina oli 201 euroa, ja pikavippi hoidettiin pois suunnilleen alle kuukaudessa.

Pikavippejä myöntävät nykyään lukuisat pikaluottofirmat. Lakimuunnoksen vuoksi vuonna 2013 vippipalvelut pakotettiin perimään pikalainoistaan aika tavalla pienempää korkoprosenttia kuin ennen. Tämän muutoksen tähden useat pienet pikalainafirmat lopettivat pikalainailun ja muut yhtiöt päätyivät korjaamaan lainaasetuksensa ja korkosummansa. Lain muutoksen tähden niin ikään ennen useissa tapauksissa hinnakkaasti hinnoitellut pienet lainat ovat nykyisin huomattavasti halvempia suomalaisille. Uudistuksen ohella pikavippien lainasummat tulivat kuitenkin suuremmiksi, ja muun muassa parin satasen lainarahaa ei ehkä kuitenkaan monetkaan pienlainapaikat lainaa jatkossa.

Korkeakorkoiset pikavipit ovat synnyttäneet vippien yleistymisestä lähtien vihaista keskustelua. Asenne kalliisiin vippeihin on ollut eri lehdissä likimain vain moitiskeleva. Pikalainojen mutkaton ja ripeä saatavuus ovat saaneet aikaan lukemattomalle pikalainaajalle velkaongelmia, sillä pikavippejä ei monesti ole kyetty suorittamaan luotonantajalle vaaditussa ajassa. Maksamattomista pikalainoista on mahdollisesti saattanut kehittyä pikalainakierre, jossa myöhästyneitä rahavelkoja maksetaan luotonantajalle toisilla pikavipeillä.

Vippi on maltillisesti hinnoitettua kulutusluottoa aika lailla kalliimpi luottotuote. Jos lainaaja ei tiedä kykeneekö pikalainan maksamaan eräpäivään mennessä lainafirmalle, lainaajan on hyvä tarkistaa onko pikalainafirman lainaehdot pikalainan suorittamisen suhteen rehtejä. Kun lainan maksuaika pitenee, eikä luottoa pysty tilittämään pois, pikalainan korkosumma voi nousta suureksi. Siinä tapauksessa parin sadan luotto saattaa lopulta nousta rahamäärältään törkeän suureksi.

Siinä tapauksessa kun luottoa tarvitsee, on järkevää kysellä lainaa ensin omasta pankista mistä luoton voi ottaa lähes joka tapauksessa maltillisemmalla korkotasolla ja lisäkuluilla kuin muusta paikasta. Siinä tapauksessa kun lainaa ei omasta pankista saa, on viisasta vertailla eri lainapalvelujen luottojen kuluja ja valita koroltaan paras vaihtoehto.

Nopea laina voi olla helppo apukeino yllättävään raha-ahdinkoon silloin, jos palkkapäivä on aivan pian. Vipeillä ei milloinkaan kannata ryhtyä lyhentämään vanhoja laskuja. Vaikka pikavipin hakeminen on helppoa, on viisasta varmistaa että pikavipin niin ikään pystyy suorittamaan vaaditussa ajassa lainanantajalle. Jos pikalaina tuottaa vaikeuksia suorittaa lainafirmalle, on järkevää ottaa yhteyttä pikalainayritykseen ja sopia asiasta.

Siitä huolimatta että vipit ovatkin vielä kohtuullisen kysyttyjä, kyselyn mukaisesti pelkästään kaksi prosenttia vastanneista saattaisi miettiä lainaavansa rahapulaansa ratkaisun pikaluotolla. 4/5 ihmisistä ei lainaisi pikalainaa ikinä.

Pikavippi on tullut Yhdysvalloista, jossa pikavippejä myönnetään monesti nimellä paycheck-ennakko. Suomessa toimivat pikavippipalvelut aloittivat toimintansa 2005.

Vippipaikat.org

Pikavippi on nopea pieni laina  Pikavippi voi synnyttää velkaongelman  Pikavippi ja lakiuudistuksen korkokatto  Pikavippi on tullut Amerikasta  Pikavippi on ollut kiistelty laina